Saps que?
Febrer 2024

Nova edició del Saps que …

Benvolguts i benvolgudes, 

Des de l’escola ens alegrem de poder compartir amb vosaltres aquesta nova edició del Saps que… i la nova web d’Alumni. 

L’associació d’antics alumnes existeix per l’estima que es té de la que va ser i és la seva escola. Qui ha format part de la família Marista sap el que això significa, i s’arrela un sentiment d’estima que fa que a dia d’avui puguem compartir aquesta comunicació.  

Des de l’escola ens crea molt d’orgull veure aquestes iniciatives de seguir participant en la vida de l’escola, motivant i premiant els alumnes més grans amb els seus premis en els treballs de recerca, o regalant-nos els concerts de les candeles als voltants de les Festes de Llum. 

I us encoratgem i animem a seguir-ho fent i a sumar més persones en aquest camí plegats. 

Felicitats, companys, i moltes gràcies per tot el que feu en bé de l’escola i la seva gent!

Ingrid Floriach Bigorra

Directora

Benvolguts alumnis, amics i amigues,

Sap greu haver estat uns anys sense contribuir  a recordar els bons moments viscuts a l’escola, i més encara a no poder complir una de les fites més importants que teníem plantejats com a junta de govern: fomentar la relació amb els companys. La nostra estructura legal no estava prou preparada i la limitació de recursos humans no ens ha permès fins avui establir un nou pont amb vosaltres.  

Tot aquest període de silenci, no ho ha estat d’inactivitat, ja que tant els Concerts de les Candeles, com les Beques, han seguit acumulant edicions. Ara ja tenim la nova pàgina “alumni”, i ella serà el marc, no solament històric, sinó de les noves actuacions.

Avui donem continuïtat als 21 anys seguits del Saps…que. L’alegria és molta ja que es el resultat del treball d’un nou grup que se’n fa responsable. Pretenem que sigui un mitjà a través del qual, a part d’informar, ajudi  a conèixer i promoure relacions entre els companys, incloent-hi l’espai professional, i alguna nova activitat. Companys, alumnes, professors, i la institució  marcaran el límit del contingut.

Si mirem enrere, comprovarem que l’associació ha anat adaptant-se als temps, però potser ara és quan cal  replantejar-nos novament quin camí cal prendre per poder arribar a celebrar els 125 anys. La meva proposta serà veure juntament amb l’escola i els companys més vinculats, com es pot fer aquesta transformació, i us convido també a tots a dir-hi la vostra.

Agraïm el suports de tots els col·laboradors, particulars i empreses, i també de tots els que dediqueu uns minuts a interessar-vos pels continguts que publiquem.

El grup de  companys que gestionem els “alumni”, esperem que el ressò del Nadal us duri tot l’any, amb salut, alegria i Saps…que. Bon 2024.

Josep Prat Molist

President alumni

Registra’t al directori d’alumni del col·legi