Alumni Valldemia

Si a través de l’ampli món de Internet has arribat fins a la nostra pàgina, de ben segur que formes part del gran conjunt de persones que han estat alumnes  d’una escola marista, i més probablement  de Mataró.  Des de la fundació de Valldemia el 1856  i de  l’arribada dels maristes a Mataró el 1887,  en el Col·legi Sagrat Cor i a Valldemia el 1882, es va anar creant el nostre col·lectiu,  que actualment forma una xarxa establerta  als cinc continents. 

El diari La Vanguardia del dia 2 de febrer del 1902 dona notícia d’una trobada celebrada al col·legi Valldemia, i de la formalització d’una junta d’antics alumnes. Com podràs comprovar ara, l’entitat no es limita a fomentar les relacions amb els companys únicament, sinó que pretén a partir d’aquest vincle donar un valor afegit al grup.

Ens uneix el fet d’haver-nos trobat a les classes, i el que hem apres i compartit. Agrupant-nos com “alumni”  hi guanyem tots, participant en iniciatives  que ens enriqueixen com a persones, a través dels valors apresos als maristes.  

  • Fomentant  l’estudi dels actuals alumnes. Beques.
  • Creant una xarxa professional. Directori.
  • Promocionant  els valors de l’aprenentatge musical. Concerts de les Candeles.
  • Compartint junts la solidaritat. Fons Solidari
  • Creant  i celebrant trobades de companys i professors amb motiu dels 25 o 50 anys de l’acabament dels estudis, o de treball a l’escola. Festa Anyal.
  • Recordant la nostra condició d’alumni i informant del present tant dels membres del grup, com dels maristes. Newsletter.
  • Divulgant la creació tant literària com artística, dels companys  o d’altres persones   vinculades a l’entitat i a la seva història. Hemeroteca.  
  • Establint opcions de promoció de l’entitat, o de productes relacionats amb ella, ajudant a més  al suport econòmic. Botiga.
  • Gestionant l’associació, donant suport a l’escola, als maristes i fent efectiu l’agraïment als antics professors. Junta de Govern.

Volem recordar-te abans d’acabar, que pel sol fet d’haver estudiat al Sagrat Cor o a  Valldemia, ja es té  la condició de soci numerari de l’associació. Si ets mare/pare d’alumne, o si t’identifiques amb les nostres motivacions, també pots donar-te d’alta al nostre grup. 

Abans de seguir navegant, et convidem a comprovar si ja formes part del nostre banc de dades (en construcció),  a actualitzar-les, o a formular la teva inscripció.  Tenir el  registre al dia  del  major nombre de companys, facilita la convocatòria de les trobades.

… I si et pots  comprometre  una mica més…,agrairem el teu suport com a soci actiu, o oferint la teva ajuda com a  membre de la junta, en alguna activitat,o fiormant part d’el  jurat de les beques.

Gestionem actualment l’entitat: Josep Prat Molist, Ivo Florenza Oller, Santiago Jordán Sarlat, Alexis Martin Bonamusa, Enric Barceló Tria, Joaquim Cruells, Núria Real, Gmà. Eduard Olivé i Íngrid Floriach, directora de l’escola. Agraïm la teva visita i esperem que visionant aquestes pàgines passis una bona estona i en siguis seguidor.

Tots els continguts, especialment les  promocions estan en procés d’entrada de dades.