Contacte

Qualsevol suggeriment serà benvingut. A través del formulari et pots posar en contacte amb nosaltres per manifestar el teu parer sobre la pàgina, demanar qualsevol altre informació o col·laborar aportant continguts. 

La nostra estructura administrava es petita, però et contestarem lo mes aviat possible. 

Si et decideixes a tornar a l’escola, un bon dia és el de les famílies, que sol ser el diumenge abans del dia 2 de febrer. Altre opció, la jornada de la Festa Anyal, que es una tarda de dissabte de primers de maig. En altres dies, manifesta la teva qualitat “alumni” a la consergeria. Per visites de grups, posat en contacte amb nosaltres.

En qualsevol cas, anotem unes indicacions per fer-te mes fàcil el camí i aprofitar la vinguda.

Com arribar-hi

TOT PASSEJANT

Si vens en cotxe, des de Barcelona, entres per la rotonda de la Laia Arquera i cal seguir pel Camí Ral, fins arribar al pàrquing SABA de la Rambla.

Un cop aparcats, anar pujant la Riera fins l’arribada a Valldemia. En el recorregut pots anar recordant el camí “del cole”. Els mes grans trobareu a faltar els establiments mes emblemàtics de l’època: la pastisseria Miracle, les llibreries, el Xurrer. Els mes grans.. els cines  i la caseta de llaminadures. Si voleu ampliar el passeig, un tom pel casc antic.

Si no us voleu desviar, a la Riera, una parada a la Granja Caralt, o be a la pastisseria del company Claudi Uñó, us reconfortarà per seguir amunt.

DES DE LA RENFE

Un cop sortit de l’estació, seguir de dret cap a munt fins el Camí Ral, i tombar per fer camí i arribar a la Rambla. Un cop arribats, seguit l’itinerari anterior.

LO MES A PROP

Si voleu aparcar a prop, el centre es zona blava excepte festius. Caldrà doncs una opció d’aparcament segur. En aquest cas, millor entrar per Mataró nord i dirigir-vos a la Plaça Espanya. Just al costat del Parc Central, passada l’Avinguda Corregiment, teniu l’aparcament Espai Firal.

Un cop sortits, travesseu la plaça i ja hi sou.

AMB VALOR AFEGIT

Quan programeu el dia, en la informació de Visit Mataró, acabeu d’omplir totes les vostres necessitats d’oci, d’història o de gastronomia.

  RESPONSABLE TRACTAMENT: ANTICS ALUMNES MARISTES MATARÓ

  FINALITAT: Atendre la sol·licitud de l’usuari.

  LEGITIMACIÓ: Consentiment de l‘interessat.

  CESSIONS: No es preveuen cessions, excepte per obligació legal o requeriment judicial.

  DRETS: Accés, rectificació, supressió, oposició, limitació, portabilitat, revocació del consentiment. Si considera que el tractament de les seves dades no s’ajusta a la normativa, pot acudir a l’Autoritat de Control (www.aepd.es).

  INFORMACIÓ ADDICIONAL: https://valldemialumni.org/politica-de-privadesa/

  Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d’informació