Sol·licitud per formar part del jurat Beques Alumni

Les Beques dels Antics Alumnes, son una iniciativa de l’associació per ajudar a millor la excel·lència dels alumnes en quan a la preparació i presentació de treballs, valorant-ho amb criteris professionals.

La inscripció està reservada a tots els alumnes que hagin obtingut una nota igual o superior a vuit en l’avaluació de l’escola.

Aquesta tasca requereix la participació de companys, de diferents especialitats professionals, que ho siguin de vocació i vulguin transmetre els seus coneixements actuant com a membres del jurat.

La tasca es doble, ja que a part de seleccionar els millors treballs, es demana que els jurats actuïn com a responsables d’una classe mestre. Cal que els hi descobreixin els aspectes en que es podrien superar encara mes i els punts o mancances desfavorables. Tot per obtenir els millors resultats en el seu futur.

Assumir aquesta col·laboració comporta dedicar unes estones a la lectura dels treballs, a casa vostra, i reservar-vos la tarda del divendres per assistir a la presentació pública.

Amb la vostra participació ajudeu de forma important al manteniment de l’associació.

Posem a la vostra disposició el nostre telèfon o correu per comentar qualsevol qüestió relacionada:

600 470 067valldemiantics@gmail.com    Gràcies per la teva col·laboració. En breu ens posarem en contacte amb tu.

    Patrocinadors: