Col·labora amb el fons solidari Alumni

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto

Lorem Ipsum es simplemente el texto de relleno de las imprentas y archivos de texto. Lorem Ipsum ha sido el texto de relleno estándar de las industrias desde el año 1500, cuando un impresor (N. del T. persona que se dedica a la imprenta) desconocido usó una galería de textos.

Aportació A

20€

20,00Col·labora

Aportació B

40€

40,00Col·labora

Aportació C

120€

120,00Col·labora

APARTAT APORTACIÓ AL FONS SOLIDARI ALUMNI (DONACIONS)

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, l’informem que les dades personals aportades en aquest formulari seran tractades per ANTICS ALUMNES MARISTES MATARÓ (Responsable del Tractament). La finalitat del tractament de les dades serà el desenvolupament i realització de la donació i les dades es conservaran mentre es mantingui la finalitat de la gestió i pel temps legalment establert. No es comunicaran aquestes dades a tercers, excepte per obligació legal, ni tampoc es realitzarà cap transferència internacional de dades sense el seu consentiment previ.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició a La Riera 124, 08301, Mataró, Barcelona, o enviant un correu electrònic a valldemiantics@gmail.com. Té igualment dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada d’aquest.  També té dret a presentar una reclamació, si considera que el tractament de dades personals no s’ajusta a la normativa vigent, davant l’Autoritat de control (www.aepd.es).

Per a més informació pot consultar la nostra política de privacitat en https://valldemialumni.org/politica-de-privadesa/